Wednesday, September 30, 2015

Ostud Julia`s Best`ist

Julia`s Best
Tulika 15/17

Julia`s Best on kindlasti üks mu lemmikpoode Tallinnas. Second hand, kuhu shoppama minek on midagi teise ringi kaubanduse ning "päris poe" külastamise vahepealset. Ei pea läbi tuulama hunnikuid kahtlasi kasutatud rõivaid, vaid meeleolu on pigem nagu butiigis. Ülisõbralikud müüjad, keskealised südamlikud naised, kes mäletavad kliente ning mida need varem on sealt valinud; oskavad soovitada ning on kogu kaubavalikuga väga kursis.
Eraldi on poes paigutatud uusim kaup, siltidega (see tähendab: täiesti uued) riided ning suuremad numbrid. Lisaks kingad ja aksessuaarid.
Olen sealt aegade jooksul päris palju asju ostnud --- ning reeglina neid väga palju kandnud. See kompenseerib omajagu selle, et Julia`s Best`i riided on kasutatud (OK, mõnikord ka kasutamata) asjade kohta üsnagi kallid. Kleidid-kampsunid kuni 20 ning mantlid 30-40. Samas on reeglina tegemist korraliku ning kvaliteetse kaubaga, nii et igal juhul õigustab see pood ennast kiirmoekettidest rohkem, isegi kui hind on üsna samas klassis.
Palju on korralikke Inglise kaubamärke.
Seekord soetasin sügisgarderoobi ühe sooja kleidi (järgmises postituses mõni pilt, kus see nähtavam on) ning allpoololevatel piltidel näha oleva 50 % villast, 50 % akrüülist kampsuni.
Eraldi on üles pildistatud detail: haaknõel-kinnis.
Hind: 19.90
NB! Praegu on Julia`s Best`is allahindlus: üks ese miinus 10%, kaks ostu miinus 15% ning kolm miinus 20%.

Ja veider valgus on pärit Eesti Filmi Instituudist. Pildistas Igor Ruus, mobiiliga.

No comments:

Post a Comment